HEILOO - Wat als alles mogelijk is, je alles kunt zijn wat je maar wilt en je overal naar toe kunt gaan? Mandy neemt je mee op reis in de meest ongelooflijke avonturen. Mandy vertelt je misschien wel het verhaal, dat ze hoorde van de prinses of die van de stoere ridder of misschien wel over het lieve konijntje. Je mag ook mee spelen in de verhalen!

Deze keer maken we een wandeling door het bos in Heiloo en tijdens de wandeling zal Mandy op verschillende plekken verschillende verhalen vertellen.

Mandy speelt in op de groep die zij voor zich heeft, alle leeftijden zijn mogelijk. De jongste die mee geweest is, is 2 jaar en de oudste 9 jaar. Mandy vindt het leuk om te zien, dat ieder kind en ouder op zijn/haar eigen manier geniet. De oudere kids verzinnen de mooiste dingen in de verhalen en durven al echt toneel te spelen. De jongere kids zijn meer bij ouders, luisteren van een afstandje en lopen ook het podium op. Aan Mandy om de boel lekker aan het elkaar te kletsen en niets is gek. Mandy maakt het wel logisch!

Wanneer: Zondag 27 augustus

Waar: in het bos van Heiloo (locatie wordt op zaterdag 26 augustus om 17.00 uur verstuurd per mail)
Tijd: 15.00 uur tot 16.00 uur
Kosten: € 6,00 euro p.p. (er is geen pin aanwezig)
Reserveer je kaartjes door een mail te sturen naar: info@eigenwijze072.nl

of gebruik de link op de website: www.eigenwijze072.nl