EGMOND - Wat vijf jaar geleden kon kan nu nog beter; dacht muziekvereniging Eensgezindheid. Daarom organiseren zij wederom een spectaculaire avond met non-stop muziek van het fanfareorkest, de zeer bekende band Bob en de Bleu Band en het koor New Voice op 3 november in dorpshuis de Schulp te Egmond-Binnen.

Het orkest, het koor en de band zullen zowel solistisch als gezamenlijk optreden. Het geheel wordt ondersteund met professionele geluids-, en lichttechniek. Een kleine greep uit het programma; Blof, Gloria Estefan, Guus Meeuwis, Edwin Evers Band, Abba. Na afloop van bovenstaand programma zal er een afterparty van start gaan zodat er tot in de late uurtjes verder kan worden gefeest.

Kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop en worden verkocht bij Dorpshuis de Schulp, Apeldoorn Elektrotechniek en Bakker de Haan allen in Egmond-Binnen. Ook kunt u de kaarten bestellen bij leden van onze vereniging.
Wilt u uw (bedrijfs)naam verbinden aan dit muziekspektakel?! Wij zoeken nog sponsoren! Aanmelden via info@eensgezindheidegmond.nl.