ALKMAAR - Van 28 juni t/m 4 augustus presenteert TAQA Theater De Vest op het Canadaplein in Alkmaar een gloednieuwe editie van Zomer op het Plein. In deze periode staan elk weekend van vrijdag t/m zondag gratis toegankelijke optredens op het programma met veel muziek, intieme luisterconcerten en straattheater. Onder andere Douwe Bob, Roxeanne Hazes, Niels Geusebroek en Beth & Flo maken hun opwachting. Binnenkort wordt via zomerophetplein.nl het hele programma bekendgemaakt.


Zomer in De Mare

Maar voor het zover is, start de zomer van Theater De Vest weer met een gratis programma in park De Rekerhout. Tijdens Zomer in De Mare, dat dit jaar van 8 t/m 23 juni plaatsvindt, kan jong en oud genieten van vele doe- en beleefactiviteiten en prachtig (inter)nationaal straattheater.

Meer informatie

Zomer op het Plein is een gratis toegankelijk zomerfestival op het Canadaplein in Alkmaar, georganiseerd door Theater De Vest. Van 28 juni t/m 4 augustus zijn er elke vrijdag, zaterdag en zondag prachtige concerten en spetterende shows te beleven. Houd www.zomerophetplein.nl in de gaten voor het volledige programma van Zomer op het Plein en Zomer in de Mare.