HEERHUGOWAARD - Op zondag 27 augustus is het gratis toegankelijke Mixtream Festival terug in Heerhugowaard. Het Rosarium Park zal weer twee podia hebben waar bands en DJ's optreden. De eerste namen zijn net bevestigd: niemand minder dan de bekende Triggerfinger-zanger Ruben Block zal met zijn liveband optreden op het hoofdpodium. We zijn zeer vereerd met zijn komst! De excentrieke DJ Gladde Paling, waarvan zijn hyperactieve muziek bijna niet te omschrijven is, zal te horen zijn op het dance-podium.

Afgelopen weekend vond de wedstrijd, de Mixtream Band & Contest, plaats in Jongerencentrum Kompleks. Op twee drukbezochte avonden traden lokale bands en DJ's op voor muziekliefhebbers, ouders en vrienden. 4 acts hebben een plek op het festival weten te veroveren. Eurydice en HRTS werden uitgekozen door de jury en Krappe Sokken en MRJKARET door het publiek.

De techniek van de wedstrijd en op het festival wordt door DSL Geluids- & Lichtverhuur verzorgd. In de aanloop naar het festival wordt er in theater Cool de Mixtream Popquiz gehouden.

Op zondag 27 augustus vindt Mixtream Festival 2023 plaats in Rosarium Park in Heerhugowaard. De entree is gratis voor alle leeftijden. Consumptiemunten zijn verkrijgbaar op het festival. Mixtream is pin-only. Om 13:00 uur starten de eerste artiesten en om 22:30 uur is het festival afgelopen.

Vorig jaar is Mixtream helemaal teruggekomen na de pandemie en heeft het weer een zonovergoten succesvolle editie gehad. Deze zomer wordt alles op alles gezet om met z'n allen opnieuw een fantastisch Mixtream te vieren. Iedereen is welkom!

Mixtream draait geheel op vrijwilligers. Wie graag mee wil helpen met het festival is van harte welkom om zich aan te melden via mixtream.nl.