ALKMAAR - Op 15 december staat er een heerlijk ontspannen zondagmiddag gepland in Podium Victorie. Onze kleine zaal verandert vanaf 15:00 in een sfeervolle nachtclub waar je kunt aanschuiven aan een van de tafeltjes om te genieten van een heerlijke middag livemuziek. Special guest voor deze editie is Dennis Kroon.


Met een drankje op tafel kunnen bezoekers genieten van de steengoede vaste huisband bestaande uit Sander de Bie (Celine Cairo, Lorrèn), Aron Raams (Gare du Nord, Paul de Leeuw), Sven Happel (Wouter Hamel, Janne Schra) en Niek de Bruijn (Bireli Lagrène, Kim Hoorweg). Zij zullen in de donkere tijd van het jaar elke maand op de zondagmiddag de beste jazz, soul en funk brengen, met elke keer een bijzondere gast.

Deze editie van Victorie Sunday Sessions verwelkomen we special guest Dennis Kroon. Hij veroverde de harten van televisiekijkend Nederland met zijn schitterende vertolking van Lionel Richie’s ‘Hello’ tijdens de blind auditions van The Voice of Holland. Met zijn warme stem en sympathieke uitstraling zal hij prachtige covers ten gehore brengen, met nummers van o.a. andere Gregory Porter en John Mayer.

Tickets voor deze middag kosten 17 euro. Verzeker jezelf van een tafeltje en boek je kaartje via de website van Podium Victorie: www.podiumvictorie.nl Zaal open: 15:00, aanvang 15:45


Online ticketlink: http://bit.ly/VSSDennisKroonVictorie