HEILOO - De 3JS zal op zaterdag 4 februari hun beste hits ten gehore brengen in Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo.


3JS Laat Ze Dansen

Welke Nederlander kent de muziek van de 3JS niet? Deze band heeft in hun muziekcarrière al meerdere malen laten horen dat ze muzikale kameleons zijn. Met hun nieuwste nummer ‘De Toekomst’ laat de band hun zonnige kant schijnen. Het is dan ook niet vreemd dat de fans van de mannen altijd verrast zijn als er nieuwe muziek bekend wordt gemaakt.

We Denderen Door
Sinds 2007 brengt de band muziek uit in de formatie van Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte. In 2019 maakt de band muziek met Robin Küller als gitarist. In deze formaties werd de bepalende klank van de band bepaald. De band is vooral bekend om hun folk-pop-sound met ongeëvenaarde Nederlandse teksten.

Deze fenomenale teksten gaan gepaard met de melodische klanken en nemen je mee op reis naar een plek vol met nieuwe herinneringen. Zing en dans mee op alle bekende nummers zoals “Wiegelied”, “Watermensen” een “Geef mij een naam”. Nog veel meer klassiekers zullen deze avond voorbij komen waardoor je niet stil kan blijven staan.

Tickets & meer informatie
De ticketverkoop voor deze Hollandse avond is gestart. Op diezelfde avond is er plaats voor ruim 600 personen. De deuren zijn geopend vanaf 20:30 uur, zodat iedereen een goede plek kan uitzoeken. Deze avond worden er verschillende soorten tickets aangeboden. Naast de reguliere tickets bieden wij ook tickets in combinatie met diner aan, welke verkrijgbaar zijn bij het hotel en via de website van Fletcher Events (www.fletcherevents.nl).