ALKMAAR - Op woensdag 30 maart is in de Grote Zaal van TAQA Theater De Vest dé hit van het Schotse Edinburgh Fringe Festival 2018 én 2019 te zien: 'My Land' van Recirquel Company uit Budapest. De indrukwekkende voorstelling is een samensmelting van dans, muziek en theater en voor iedereen toegankelijk.

Fascinerende beelden
'My Land' is ontwikkeld door de in Hongarije geboren Bence Vagi. Deze pionier en voormalig danser heeft een volledig nieuw circusgenre ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van de techniek van de circusartiesten en de samensmelting met dans, muziek en theater. Hierdoor is een unieke en eigentijdse Oost-Centraal Europese stijl ontstaan.

In één van de meest ambitieuze circusprojecten van dit seizoen bewegen de artiesten over een met aarde bedekte ondergrond, terwijl ze fascinerende beelden creëren die traditie, vrijheid en liefde oproepen. Indringende Tataarse, Moldavische en andere muziekstukken uit de Oekraïne verrijken het verhaal over wie de baas is over het land.

Meer informatie en kaartverkoop

'My Land' van Recirquel Company Budapest is op woensdag 30 maart om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 30 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl