NOORD-SCHARWOUDE - In het paasweekend van 7, 8 en 9 april zal op het evenemententerrein De Speelweide in Noord Scharwoude de eerste editie van Weidepop plaatsvinden. Nu de Corona perikelen achter gelaten zijn, wordt er behoorlijk uitgepakt met een topline up met fantastische artiesten en een kermis.


Tijdens het driedaagse evenement zullen onder andere Gerard Joling, Pater Moeskroen, Drukwerk, Mart Hoogkamer en Oôs Joôs optreden in de mega tent op de Speelweide.

Goede Vrijdag
Er wordt afgetrapt op Goede Vrijdag 7 april met een echte Nederpop avond. Het wordt één groot feest met optredens van Toontje Lager, Drukwerk en De Nederpop All Stars. Deze band zal samen optreden met Henk Westbroek van Het Goede Doel en Nol Havens (Eén Kopje Koffie).

Zaterdag 8 april
Op zaterdag gaat het festival vrolijk door met een waanzinnige dag met voor elk wat wils. Blikvangers van de avond zijn Gerard Joling en Frans Bauer. Verder zullen Rene Karst, John West en Stef Ekkel het feest compleet maken. Aan het einde van de avond is er een bijzondere verrassingsact waar nog lang over nagepraat zal worden.

Boerenrock op 9 april

En de zondag wordt uniek. De beste Boerenrock bands uit de regio zijn gecontracteerd om er een ongeëvenaard feest van te maken. De mannen van Mooi Wark, Oôs Joôs, Pater Moeskroen en Dowwan Heze zullen de bühnebetreden. De Feestploeg sluit deze avonden het festival af!

Kermis in het dorp!
Weidepop vindt plaats in een grote feesttent op de Speelweide. Naast Weidepop is ook een fantastische kermis met attracties voor jong en oud. De kermis is zoals elk jaar toegankelijk voor iedereen, dus neem gerust een kijkje. Het kermisterrein is iedere dag geopend vanaf 14.00 uur. Het is natuurlijk niet de eerste keer dat er grote acts optreden op de Speelweide. Tijdens voorgaande jaren hebben onder andere Daredevils, Dirty Daddies, Mental Theo, T-Spoon en De Woudrukkers al op het podium gestaan. De organisatie van Weidepop is net als in voorgaande jaren in handen van Mark Kroon en Paskal Keizer, eigenaren van de Biercafe De Roode Leeuw.

Tickets voor Weidepop zijn te koop via www.weide-pop.nl.

Weidepop en Kermis 2023

Datum: vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 april 2023 (paasweekend)
Locatie: Speelweide Noord Scharwoude
Tijd: 14.00–00.30 uur
Kermis open 14.00 uur
Tent Weidepop open: 16.00 uur
Leeftijd: 18 plus

Met optredens van:

Vrijdag 7 april
Nederpop All Stars
Henk Westbroek
Nol Havens
Toontje Lager
Drukwerk
Rene Verkerk

Zaterdag 8 april
Gerard Joling
Frans Bauer
John West
Stef Ekkel
Rene Karst
Henk Naber

Zondag 9 april
Mooi Wark
Oôs Joôs
Pater Moeskroen
Dowwen Heze
De Feestploeg


Kaartverkoop en informatie via www.weide-pop.nl