BERGEN - Het belooft weer een enerverende week te worden in Taverne Bergen met voor ieder wat wils. Er staat op vrijdag een DJ, gevolgd door twee dagen live-muziek en komende week nog een avondje comedy op de planken.

Vrijdag 10 mei Friday Night Special DJ Etienne LaFaille
Etienne is huis-dj van o.a. Congres hotel Mooirivier, De Librije en FCN-Pearlcard Amsterdam. Na een succesvolle carrière als promotor bij een platenmaatschappij en salesmanager in de media, besloot hij vanuit zijn passie en liefde voor muziek zijn eigen bedrijf op te zetten.

Muziek activeert ons brein. Het is een van de krachtigste middelen om emotie op te roepen. Je publiek lezen, inschatten wat een groep samenbrengt en verbind is vakmanschap. Dat is precies waar Etienne voor staat.

Hij komt uit een muzikaal gezin, (vader was drummer van Cuby and the Blizzards en speelde met Herman Brood). Etienne is al sinds zijn vroege jeugd actief als DJ en is thuis in veel muziekstijlen.

22:00 uur, 20+, gratis entree

Zaterdag 11 mei Taverne Live: PAAB
PAAB is een power-funk collectief uit het conservatorium van Amsterdam. Ze weten de funktraditie moeiteloos te verweven met moderne nu soul en hip hop. Wees voorbereid op een virtuoos muzikaal avontuur waarop dansen en luisteren hand in hand gaan.

21:00 uur, gratis entree

Zondag 12 mei Rich, Pez & Marja check: RITCH & PEZ&MARJA
Ritch & Pez, twee namen die net zo goed bij elkaar passen als 'rock & roll'. Deze twee jongens spelen al samen muziek sinds hun vroege tienerjaren, en ze zijn niet van plan te stoppen. Het paar is alleen bewapend met twee akoestische gitaren en twee stemmen, maar laat je niet voor de gek houden, want het geluid is groots!

Dit keer met special guest Marja Boender, bekend van oa. Copperhead County en Moondaze

Aanvang 16:00, vrij entree

Woensdag 15 mei Badaboom Stand Up Comedy Club
In samenwerking met het leukste pop podium van Noord-Holland De Taverne organiseert Badaboom legendarische comedy avonden. Een special open podium met altijd gevestigde namen uit de stand-up scene zoals Jelle Brouwer als MC van de avond en Jeroen Pater als Headliner van de show. Line-up: Rein Time, Tuqeer Wijnstein & Dagmara Wilschut.

Entree 5 euro 21:00 uur