BERGEN - Komende vrijdag gaan de voetjes weer van de vloer met DJ Salinas terwijl zondag La Roska voor de nodige positieve vibes gaat zorgen met een spetterend optreden. Naast alle muziek is het ook nog mogelijk om komende dinsdag een potje te komen kaarten.

Vrijdag 7 juni Freaky Friday met DJ Salinas

Vrijdag kan er weer gedanst worden in de Taverne! Deze avond niet alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl, maar ook early nineties house en hedendaagse hits. Uit de collectie van DJ Gerard Kok, bekend en berucht van destijds The Club en de Berger Meermin, en nu van diverse clubavonden in oa. Victorie.

Aanvang 22:00, 18+, vrij entree

Zondag 9 Juni La Roska! (ska funk fun)

La Roska is een Nederlandse latin-rock-ska band met Zuid-Amerikaanse roots. Hun muziek, is een krachtige mix van ritmes geïnspireerd door classic rock, old school ska en Latijnse sounds. Veel van hun teksten zijn gebaseerd op herinneringen uit het verleden en de dagelijkse strijd in het leven, en bieden een optimistische boodschap en positieve vibes. Hun live show is een non-stop, uptempo optreden die iedereen aan het dansen krijgt!

Nathalia Valdés: Vocals

Jouke Schwarz: Guitar

Carlos Gortaris: Bass

Marco Toro: Drums

Miguel Ortega: Saxophone

Carlos Marchant: Trombone

Aanvang 16:00, vrij entree

Dinsdag 11 juni Taverne Sport: Klaverjassen

Klaverjassen is een kaartspel dat gespeeld wordt door vier personen in twee paren. De twee tegenover elkaar zittende personen vormen een team. Het gaat dus om twee tegen twee. In Frankrijk en Noord-Amerika zijn vergelijkbare spellen bekend onder respectievelijk de namen Belote en Tarbish. De Nederlandse naam is afgeleid van het oude begrip jas, dat staat voor de boer als hoogste troef (denk aan de Franse term 'jacques' voor 'boer')

Neem je maatje mee, doe mee en vrij entree

Aanvang 20:00