BERGEN - Er staan dit weekend weer allemaal leuke dingen op de planning bij Taverne, bekijk ze hier!

Zaterdag 23 juni: Raw Medicine
RAW MEDICINE zaterdag 23 juni live in de Taverne. De nieuwe band van Dirk Vermeij – Rudy Englebert – Arthur Bont. De rijke historie van Raw Medicine’s bandleden omvat o.a. Vitesse, Herman Brood, Wild Romance, Paris Dandies, Louisiana Radio en Mick Taylor.

Aanvang 21.00 uur, gratis entree

In plaats van op hun lauweren te rusten, weten de mannen van intussen een stevig aantal bezoekers te trekken met een eigen repertoire, met hier en daar een knipoog naar hun verleden.

De band kwam halverwege 2017 flink in het nieuws op social media vanwege de hernieuwde samenwerking tussen Dirk Vermeij, Rudy Englebert en Arthur Bont. De eerste optredens volgden elkaar in rap tempo op, en de recensies liegen er tot op de dag van vandaag niet om. “Dacht je dat Rock & Roll dood was? Nee hoor, die is springlevend! Het heet alleen nu anders: Het heet nu RAW MEDICINE”

Raw Medicine speelt dampende rock & roll met passie en power die je ouderwets bij de strot grijpt: just what the doctor ordered!

Start 21:00, vrij entree

Zondag 24 juni: Feather & The White
Feather & The White spelen naar eigen zeggen garageblues. De band speelt een soort ‘basic blues’ en laat zich niet verleiden tot krachtpatserij. De muziek blijft bij de kern en onvermijdelijk zijn de nummers dus kort en to the point. De presentatie is buitengewoon sympathiek en de heren krijgen de zaak vaak aan het dansen met hun aanstekelijke boogie.

Trefwoorden: sympathiek, recht-door-zee, compromisloos, energiek en vol overgave. De muziek van Feather & The White zit in de hoek van The Reverend Peyton’s Big Damn Band, Seasick Steve en ook enigszins The Black Keys.

Geen poespas, dus, en vooral gaan als de brandweer! Live ook absoluut een aanrader!
Start 17:30, vrij entrée