STOMPETOREN - Donderdagavond is men al voorzichtig van start gegaan met het traditionele kermisvissen, maar vandaag gaat het in Stompetoren echt los op de jaarlijkse kermis. Tot en met zondag zijn er tal van activiteiten in het dorp en rondom Het Schermer Wapen.

Zo heeft de Feestvereniging Stompetoren naast het vissen ook weer tal van activiteiten georganiseerd. Vrijdagavond staat traditiegetrouw in het teken van het kermisvoetbal op het SSV-terrein. Daarna kan er gezellig een drankje worden gedaan in Het Schermer Wapen waar Feest-DJ Jacco Silver al vanaf 16.00 uur voor een ongekende sfeer zal zorgen.

Op zaterdag gaat de kermis open om 15.00 uur en is er vanaf 17.00 uur een BBQ met muzikale omlijsting van DJ Bart. In de avonduren zorgt vervolgens DJ Jerone er voor dat de voetjes van de vloer gaan.

Op zondag zijn vanaf 12.30 uur de jaarlijkse kermisspelen voor zowel jeugd als volwassenen met o.a. de zeskamp. In Het Schermer Wapen wordt het daarna feest met DJ Jerone en Robbert van der Steenhoven.