BERGEN - De Taverne Bergen heeft weer een paar leuke optredens in petto het komend weekend. Hier staan ze op een rijtje.

Vrijdag 1 maart Freestyler DJ Arturo S.

Wat is het toch lekker relaxed dansen in de Taverne, alles kan en alles mag, als het maar lol is. Vanavond draait de onvolprezen DJ Arthur Selbach aka Arturo S. uit principe een soulvolle discofunk set! Maar je weet nooit waar het heengaat....

Start 22:00, sluit 03:00, vrij Entree

Zaterdag 2 maart Onkruid!
We hebben de lentekolder in de kop en de lentekriebels al in het lijf!
De hele Taverne wordt omgetoverd tot een groene oase Zaterdagavond keihard dansen in ons favoriete oerwoud!
De line-up deze avond bestaat uit 4 DJ's met een eigen set: • Septem • Seaside Locals • CAP10 • DJ Onko

Aanvang 22:00, sluit 03:00, vrij entree

Zondag 3 maart
De Haagse blueslegende Jean Paul Rena heeft zijn sporen de afgelopen decennia meer dan verdiend. Opgegroeid in een omgeving vol Afro-Amerikaanse en Americana-roots vond hij in de blues de manier om zich uit te drukken en dat doet hij met verve.
Zijn emotionele mix van blues, roots en rock&roll brengt hij op zijn eerste plaat in tien jaar tijd, 'A Thief Known For Stealing Hearts', met een catchy randje en in nieuwe bezetting:
zoon Kit Carrera (the Deaf), gitarist Remco Visker (De Kraaien) en Michael Baumgarten zetten samen de podia op zijn kop. Een must voor iedere muziekliefhebber en een live-ervaring die je ongetwijfeld nog lang bij zal blijven!--

Aanvang 17:00, vrij entree