ALKMAAR - Ook in het nieuwe theaterseizoen programmeert TAQA Theater De Vest een vijftal voorstellingen voor iedereen die 's avonds liever niet meer de deur uit gaat. De voorstellingen in diverse genres, zoals prachtig toneel, muziektheater en cabaret, zijn op vijf dinsdagmiddagen om 14.00 uur te bezoeken.

Toneel, muziektheater, cabaret en meer...
Stap uit uw dag en kom genieten van prachtige toneelvoorstellingen als 'Moeder van Glas' (naar het boek van Roos Schlikker) op 27 september of de toneelmonoloog 'In de schaduw van Rembrandt' van Julika Marijn (14 februari). Zing mee met golden oldies bij het meezingcabaret 'Vuile Huichelaar' (1 november) of waan je in Parijse kerstsfeer tijdens een hartverwarmend theaterconcert van The Legends (13 december). Verhalenverteller Abdelkader Benali brengt het betoverende sprookje 'Een nacht met Sjahrazade' met prachtige klassieke muziek van onder anderen Grieg, Tsjaikovski en Dvořák op 14 maart.

Voor een complete middag uit
Voorafgaand aan uw voorstellingsbezoek bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee in Grand Café Klunder of in de foyer. Komt u alleen? U wordt van harte welkom geheten door onze gastvrouw/-heer. In de foyer richten we een plek in voor een gezellig samenzijn met gelijkgestemden. Het drankje na afloop is bij de toegangsprijs inbegrepen! Na afloop van de voorstellingen op 27 september, 14 februari en 14 maart wordt een meet & greet met de artiesten georganiseerd.

Meer informatie
De Dinsdag Matinee serie is - net als voorgaande jaren - door TAQA Theater De Vest samengesteld samen met een commissie trouwe theaterbezoekers. De voorstellingen zijn ook te bezoeken met de Stichting Vier Het Leven. Een kaartje wordt dan voor u gereserveerd en u wordt opgehaald en thuisgebracht. Meer informatie: www.4hetleven.nl. Toegangskaarten voor alle voorstellingen kosten € 19,50 (inclusief drankje en garderobe) en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl. Op deze website is ook alle informatie over de voorstellingen in de serie te vinden.