ALKMAAR - Dille & Kamille, hét adres voor duurzame huis-, tuin- en keukenbenodigdheden, opent op vrijdag 20 oktober een vestiging in Alkmaar. De nieuwe winkel aan de Houttil is de 30ste vestiging van het Nederlandse familiebedrijf.

Door zijn vele molens, hofjes, monumentale panden en sfeervolle grachten is Alkmaar een stad met een authentiek karakter. In het historische hart, op steenworp afstand van de beroemde kaasmarkt, opent op 20 oktober een nieuwe Dille & Kamille winkel. In het pand aan de Houttil 13 is 215 m² aan huis-, tuin- en keukenproducten te vinden. Trouw blijvend aan haar filosofie van ‘natuurlijke eenvoud’, kiest de winkelketen voor een duurzaam interieur.

FEESTELIJK OPENING

Tijdens de feestelijke opening op vrijdag 20 oktober worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zoals heerlijke proeverijen, demonstraties van verschillende keukenhulpjes en een grabbelbak voor de allerkleinste fans. Tevens kunnen nieuwe klanten van Alkmaar met een tijdelijke spaarkaart tot begin van 2018 sparen voor een leuk cadeau. Lars van der Werf, plezierdichter en schrijver uit Rotterdam, schrijft onder de naam ‘Versjes van Lars’ hartverwarmende korte gedichtjes. Speciaal voor de feestelijke opening komt Lars van 14:30h tot 17:00h persoonlijke gedichtjes op maat maken.

INSPIREREN EN ADVISEREN

Dille & Kamille wil haar klanten inspireren en adviseren met een ruim assortiment voor huis, tuin en keuken: alles is functioneel, eenvoudig maar mooi vormgegeven en gemaakt van natuurlijke materialen. Het uitgebreide aanbod wordt wekelijks aangevuld met verrassende nieuwigheden: essentiële basics en hebbedingen, om jezelf te verwennen of om iemand mee te verrassen.

IN HARMONIE MET DE NATUUR

Voor Dille & Kamille is leven in harmonie met de natuur een vanzelfsprekendheid - en dat zie je aan het winkelinterieur: voor de inrichting wordt zo veel mogelijk gewerkt met milieusparende materialen. Zo krijgt de winkel een energiezuinige klimaatinstallatie voor verwarming en koeling, en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. De eikenhoutenvloer werd behandeld met duurzame watergedragen lak zodat die minder onderhoud nodig heeft dan een geoliede vloer. De winkel wordt daarnaast verlicht met energiezuinige LED-lampen en geschilderd met oplosmiddelvrije verf.

ADRES

Dille & Kamille Houttil 13 1811 JL Alkmaar

Maandag: 12u00 tot 18u00 Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 9u30 tot 18u00 Donderdag: 9u30 tot 21u00 Zondag: 12u00 tot 17u00

Meer informatie: www.dille-kamille.nl

Facebook: dilleenkamille

Instagram: #dilleenkamille


OVER DILLE & KAMILLE

In 1974 ging de eerste Dille & Kamille open in een werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht. Met eenvoudige middelen werd een wonderlijke mix aan artikelen voor huis, tuin en keuken gepresenteerd. De kernspreuk was – en is na al die tijd nog altijd – ‘Natuurlijke eenvoud’. Sinds de opening van de eerste winkel heeft het bedrijf een gestage groei doorgemaakt. Dille & Kamille telt inmiddels 30 vestigingen: 11 in België en 19 in Nederland. Alle winkels stralen dezelfde, unieke Dille & Kamille-sfeer uit, maar hebben toch elk een eigen identiteit. De Dille & Kamille-webwinkel levert sinds 2010 aan klanten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.