MEDEMBLIK - Op vrijdag 9 en zaterdag 10 december is er na 3 jaar weer een kerstmarkt in de Bonifaciuskerk in Medemblik. Zoals u gewend bent is de kerk helemaal in het groen gezet, versierd en sfeervol verlicht, Dit geeft met de vele mooie kramen het ultieme kerst gevoel.


U kunt gezellig de kramen, die in de gehele kerk staan, bekijken en shoppen. Er lopen Dickens figuren en er is weer live muziek, die door Medemblikker muzikanten wordt verzorgd. Er is een geweldige keuze en diversiteit aan artikelen, zoals (oude) kerstballen en kersfiguren, kerstversiering, brocante, feestkleding, sierraden, schilderijen, bronzen beelden, chocolaterie en andere lekkernjjen, een kraam met alles op het gebied van thee, cadeau artikelen en nog veel meer.

Buiten wordt u verwelkomd door de klanken van een draaiorgel en ’s-avonds is de kerk prachtig aangelicht. In de foyer is het gezellig zitten met koffie en appelgebak, of erwtensoep, lekker broodjes, gluhwein en andere heerlijke dranken.

Kortom een geweldige belevenis verzorgd door tientallen vrijwilligers in het belang van de instandhouding van het historische kerkgebouw.
Locatie Bonifaciuskerk Kerkplein 9 1671CR Medemblik. Openingstijden vrijdag 9 december van 14-21.30 uur en zaterdag 10 december van 10-16 uur. Entree € 2,00.