ALKMAAR - Hét Kinderfestival van Alkmaar en omstreken vindt plaats op zaterdag 23 juni 2018. Dit festival is voor kinderen en ouders!


Op zondag 23 juni staat het hele programma in het teken va theater, dans, zang, science, muziek, sport&spel en een hele hoop leuke workshops speciaal voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar oud. Dit jaar vindt het festival plaatst in Koel310 in Alkmaar, deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets en auto met parkeergelegenheid.
De agenda staat weer volgepland van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Om te voorkomen dat je straks in de rij staat voor een kaartje kun je al van te voren een kaartje en munten bestellen via de website, dan ben je zeker van je toegang en bespaar je weer tijd.
Naast dat een kaartje kunt kopen om toegang te krijgen tot het festival kun je ook alvast je kaartje kopen voor de voorstellingen en workshops.
Tickets kun je kopen voor het hele gezin, voor de single ouder met kind en een losse tickets vanaf 2 jaar. Gratis reserveren voor voorstellingen en workshops doe je via de ticketshop. Boek je tickets van te voren, aan de deur is elke ticket €2,50 duurder.