ALKMAAR - Op vrijdagavond 28 september vindt de feestelijke afsluiting van de foto-expositie ‘De wereld op je bord’ plaats in de Grote Kerk Alkmaar. Tijdens ‘De wereld op je kop’ is het publiek zelf gastheer en -vrouw. Met 300 ‘special guests’, allen Alkmaarders, beleeft men een avond vol onverwachte en speelse gebeurtenissen. Centraal staat de maaltijd in ‘de huiskamer van Alkmaar’. Ontmoet nieuwe mensen en werk samen aan een unieke ervaring. Drie acteurs helpen je op weg maar bepaal zelf hoe de avond verloopt. Zet die koptelefoon op je kop en kijk om je heen!

De acteurs
Onder leiding van Gustav Borreman, Reineke Jonker en Allard Medema gaat het publiek aan de slag. Gustav Borreman is acteur, bekend van series als Penoza en Soof. Reineke Jonker is actrice en speelde in diverse series en theatervoorstellingen. Allard Medema is kunstenaar, poëet, liedjesschrijver, grafisch vormgever en o.a. werkzaam voor Circus Engelbregt.

De makers
Martijn Engelbregt en Tamara Roos creëren de feestelijke avond. Martijn is oprichter van Circus Engelbregt, een verbindende ontregelings-organisatie met het doel de sociale duurzaamheid in de wereld te vergroten. Tamara Roos is cultureel ondernemer en theatermaker. Zij ontwikkelt projecten waarbij cultuur het verbindende element is tussen mensen en organisaties.

Reserveer kaarten via www.grotekerkalkmaar.nl.