ALKMAAR - Op 9 en 10 juni staat Victorie volledig in het teken van Southern Rock. Twee absolute topnamen in het genre staan die dagen op het Alkmaarse podium: op 9 juni Gov’t Mule en op 10 juni Blackberry Smoke. Op veler verzoek heeft Victorie voor de liefhebbers een actie opgezet waarbij men voor slechts 65 euro toegang heeft tot beide concerten en daar een unieke zeefdrukposter bij cadeau krijgt. De poster werd ontworpen en met de hand gezeefdrukt door Douwe Dijkstra, die eerder posters ontwierp voor o.a Vera Groningen en Roadburn Festival. Dit combi-ticket is vanaf heden te koop via podiumvictorie.nl

Gov’t Mule
We kunnen Gov't Mule met gerust hart een van de beste Southern rockbands noemen. Wat begon als een side-project van Warren Haynes en Allen Woody, bekend van de (nog) legendarische(re) Southern rockband The Allman Brothers, is inmiddels uitgegroeid tot een icoon van de scene.

Blackberry Smoke
De troonopvolger van Southern Rock. De band treedt op indrukwekkende manier in de voetsporen van Lynyrd Skynyrd, Marshall Tucker, The Allman Brothers Band en Gov’t Mule. Het uit Atlanta afkomstige Blackberry Smoke speelt southern rock zoals het hoort met een beetje bluegrass, boogie, country en hardrock.

09 & 10 juni
Gov’t Mule & Blackberry Smoke
Podium Victorie
Combi-tickets: podiumvictorie.nl