ALKMAAR - Het scenario over werkloze mannen die een strip-act opvoeren om uit de problemen te komen trok wereldwijd al volle zalen. De succesvolle musical komt nu op 23 mei naar TAQA Theater De Vest. Een ontroerende mix van humor, wervelende liedjes, oprechte emoties en… een pikante ontknoping!

Het verhaal
Geen baan, geen vrouw, geen toekomst. Wat doe je dan, als je een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten, om te voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Dan begin je een strip-act met je beste vrienden die ook allemaal zonder werk zitten. En je gaat voor niets minder dan de Full Monty! Maar deze voorstelling gaat over veel meer dan alleen een stip-act; het gaat ook over de band tussen collega’s, over onderling vertrouwen, over relaties en diverse problemen die je tegenkomt in het leven.

Het succes
Het succes van ‘The Full Monty’ begon in 1997 met een Engelse komediefilm die met Oscars werd overladen. Al gauw volgde op Broadway de musicalversie, die ook weer volle zalen trok. ‘Deze eigentijdse versie is weer sneller en dynamischer’, zegt producent Hans Cornelissen. Het publiek ziet vertrouwde, ervaren musical-acteurs op het podium. Na afloop van de voorstelling is er de mogelijkheid om de cast te ontmoeten en foto's te maken in de foyer van het theater.

Extra bij deze voorstelling
Speciaal voor deze avond prepareert de kok van Grand Café Klunder een ‘Full Monty Menu’ met heerlijke hapjes om te delen, bubbels en iets lekkers toe voor € 27,50 per persoon. Reserveren kan via 072 - 548 98 98. Een vegetarische variant is ook mogelijk mits vermeld bij reservering.

Meer informatie en toegangskaarten
‘The Full Monty’ is te zien op 23 mei om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest. Toegangskaarten kosten € 34,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa (dagelijks tussen 12.00 - 16.00 uur, tel 072 - 548 99 99).