ALKMAAR - Plankgas biedt een podium aan de beste hiphopartiesten van dit moment. De eerste editie was een groot succes, met live on stage Snelle en Leafs. 31 januari staat de tweede editie gepland met onder meer Poke en Lauwtje.

POKE (live)
Poke staat vooral bekend om z’n onuitputtelijke energie op het podium en is sinds 2017 uitgegroeid tot 1 van dé live acts van het moment. Al zijn platen zijn raak en worden door het gehele land meegezongen.

LAUWTJE (live)
Tot voor kort was Lauwtje nog een onbekende naam voor de Nederlandse rapscene. De Beats by Esko megasessie van 101 Barz bracht daar in één klap verandering in. Toen ze met haar eigen album ‘Lauws’ kwam, waar featurings op staan van onder andere Famke Louise en Poke, is ze big!

SUPERGAANDE
Nesim El Ahmadi en Quentin ‘Qucee’ Correia zijn samen beter bekend als het duo Supergaande. Als Supergaande dropten Qucee en Nesim gezamenlijk de singles ‘MOB’, ‘Pardon Doe Normaal’ (die de gouden status bereikte), ‘Wat Nog Meer’, ‘In Je Town’ en ‘Kijken Mag’.

MAD DEUCES
Mad Deuces bouwde vorige Plankgas-editie een heel mooi feestje. Met hun Amsterdamse roots zijn ze ook vaak terug te vinden in clubs als Air Amsterdam en Club Abe.

De early bird tickets a €9,95. zijn inmiddels bijna uitverkocht. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.podiumvictorie.nl. Plankgas is voor alle leeftijden.

Online tickets via: http://bit.ly/2OAaLsf

Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar
072 – 303 37 00
www.podiumvictorie.nl