OUDORP - Zondag 27 januari om 15 uur aanstaande speelt De Nok Funklore in de sfeervolle kerk De Terp in Oudorp. Dat belooft een afwisselde middag met jazz en folklore muziek, veel improvisaties in het spectrum van ingetogen tot vurig, dansbaar tot verstild.

De Nok: met Betty Borstlap zang, Willem Arie van Eeden gitaar, Jan-Jaap Spaargaren saxen, klarinet en fluit, Peter Asbeek Brusse contrabas & Arnauld van Hees drums, tarabuka en cajon.

Betty Borstlap, heeft jazz gestudeerd aan het conservatorium in Den Haag. Betty is bekend van de Keltische folkgroep Unicorn en ze is zangeres bij de Burn Brigade Bigband.

De Nok uit Bergen/Schoorl speelt funklore, een eigenwijze mix van pakkende jazzy en funky klanken met folklore muziek. De Oosterse klanken, veel improvisaties en het gebruik van verschillende instrumenten maken van ieder optreden een muzikale reis. Naast bewerkingen van bestaande nummers wordt er veel eigen repertoire gespeeld. Een optreden van de Nok staat garant voor genieten, swingen of gewoon lekker wegdromen. De Nok: met Willem Arie van Eeden gitaar, Jan-Jaap Spaargaren saxen, klarinet en fluit, Peter Asbeek Brusse contrabas & Arnauld van Hees drums, tarabuka en cajon. Geniet van kunst en muziek. De deuren gaan om 14:30 uur voor je open en de voorstelling start om 15:00 uur. Entree is Euro 12,50 incl. consumptie en gratis voor kinderen tot 16 jaar.In de kerk is geen mogelijkheid om te pinnen.