ALKMAAR - Ze hebben net een nieuw album uit en staan al op de line-up van Pinkpop 2018, maar op 10 mei doet de Rotterdamse rap/elektronica sensatie De Likt ook Podium Victorie in Alkmaar aan.

De eigenzinnige elektronica- en rapformatie De Likt is weer op de been en klaar voor het nieuwe jaar. Het drietal uit Rotterdam combineert beats met funk en gepeperde woorden. Met nieuw werk op zak keren ze terug naar de podia.De Likt is futuristische funk van Giorgi Kuiper en John van Beek, en door frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van scherpe teksten. Het drietal leerde elkaar kennen op de popacademie en verschenen in 2013 op de radar na het winnen van de titel Beste Muzikant bij de Grote Prijs van Nederland. Nadat het debuutalbum uitkwam ging het keihard en speelden ze ijzersterke live shows. De Likt speelde elke zaal en festival waar ze stonden helemaal plat. Ze zijn niet meer weg te denken van festivals, podia en platformen om te laten zien wat ze waard zijn en zijn ze graag geziene gasten bij 3FM en De Wereld Draait Door. Nog altijd weten ze het publiek binnen no-time om te toveren tot een wilde menigte.

In februari zal De Likt de opvolger: De Derde aan het grote publiek presenteren. Een nieuw album vol nieuw materiaal en samenwerkingen met artiesten als De Staat, Jack Parow en Akwasi.

Kijk hier voor de ticketverkoop.