HEILOO - Woensdag 4 juli 2018 is de langste Jaarmarkt van Noord Holland van 10-17 uur in het centrum Heiloo met zeer veel uiteenlopende presentaties tientallen standhouders, winkeliers en verenigingen. Deze jaarlijks terugkerende Julimarkt strekt zich uit met ruim twee kilometer kramen en attracties over de gehele Heerenweg in Heiloo.


De markt kent ook dit jaar weer veel vaste deelnemers die de leukste, lekkerste, mooiste en nieuwste jaarmarkt artikelen verkopen. Ook zijn er dit jaar veel nieuwkomers met interessante koopwaar en een grote variëteit aan producten van kleding, sieraden, tassen en cd's tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, huis- en tuindecoraties, vintage en verzamelobjecten uit (groot) moeders Tijd. Aan het einde van de Herenweg, nabij het station, zijn nostalgische Verkadealbums, oude Schoolplaten en Landkaarten te bewonderen. Ook de winkeliers in Heiloo zijn bij deze markt betrokken. Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het artikel aantreffen. Voor de kinderen zijn er leuke attracties.

Deze jaarmarkt is bijzonder populair bij alle inwoners van Heiloo en in de gehele regio. Veel bezoekers uit geheel West Friesland gaan woensdag 4 juli a.s. zeker centrum Heiloo tussen 10 en 17 uur aandoen. Als het weer ook wil meewerken, wordt het zeker een geslaagd evenement voor publiek, standhouders, organisatie en de middenstand. De toegang is gratis.

Woensdag 4 juli 2018 HEILOO Jaarmarkt, Centrum 10-17 uur.
Info: Evenementenburo Gouda
Tel. 06 53311130
Email info@burogouda.nl
Site www.burogouda.nl