ALKMAAR - En dan is het alweer half oktober! Hoewel de zon zich de afgelopen tijd flink vaak heeft laten zien, wordt het de komende weken toch weer kouder. Wij hebben voor deze maand de fijnste herfstevenementen voor je op een rij gezet. Voor een compleet overzicht van alles wat er in de stad gebeurt, ga je naar het evenementenoverzicht.


2 & 3 november: Vriendenbock

Gezellig met je vrienden proeven van allerlei verschillende (bock)bieren; het is een fijne insteek voor een avondje uit. Geen wonder dat Vriendenbock in de afgelopen jaren zo’n succes is geworden!
Hier vind je meer info.

18 t/m 20 oktober: Wieler 3 Daagse
De Wieler 3 daagse gaat weer bijna van start in het Sportpaleis, met dit jaar o.a. Niki Terpstra aan de start. Het beloven drie spectaculaire dagen te worden vol toprenners en denderende stayermotoren.
Haal snel je kaarten.

27 oktober: La Sfera Armoniosa
Ter ere van het 500-jarige jubileum van de Grote Kerk creëerden Mike Fentross met zijn 'La Sfera Armoniosa' en Merlijn Twaalfhoven een bijzondere voorstelling met de kerk in de hoofdrol.
Info over dit bijzondere concert vind je hier.

27 oktober: Griezelen in de Mare
Halloween komt er weer aan! Deze zaterdag is er vossenjacht in winkelcentrum De Mare. Van 11.00 tot 14.00 uur zoek je letters, speel je spellen en laat je je schminken.
Hier staat alle info op een rijtje.

3 november: Fakkeloptocht
Voor de vierde keer vindt de 'Alkmaarse Fakkeltocht voor Iedereen' plaats. De tocht start om 18.00 uur op het Canadaplein en opent met een spectaculaire vuuract. Meelopen is gratis.
Voor meer info klik je hier.

Meer informatie
Als u meer wil weten over andere evenementen, of wil zien wat alle aankomende geplande evenementen zijn.
Bekijk dan de website