De kaartverkoop voor de klassieke concerten in TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar is van start. Er staan verschillende pareltjes op het programma, bijvoorbeeld van het Nederlands Philharmonisch Orkest, de Nederlandse Bachvereniging en het Alkmaarse gezelschap La Sfera Armoniosa.

Huisgezelschap
Het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest is al een aantal jaar een vaste bespeler van TAQA Theater De Vest. Volgend seizoen komt het huisgezelschap met vier mooie programma’s. Deze serie concerten wordt geopend met een Russisch – Fins programma op vrijdag 25 oktober. Gordan Nikolić leidt het Nederlands Kamerorkest in Arenski’s variaties op een kinderliedje van Tsjaikovski. Tevens schildert hij een prachtig geheimzinnige sfeer rond Maeterlincks Pelléas et Mélisande waarover Sibelius een mystieke suite componeerde.

Succesvolle reeks Koffieconcerten
Ook staan er zes Koffieconcerten met jonge musici op het programma. Deze concerten vinden plaats in de intieme Kleine Zaal van De Vest, in samenwerking met The International Holland Music Sessions. Wie een hele serie Koffieconcerten boekt, ontvangt bovendien het zesde concert gratis. Ook leuk: na afloop kunnen bezoekers tegen gereduceerd tarief genieten van een lunch in Grand Café Klunder én een bezoek brengen aan het Stedelijk Museum Alkmaar.

Meer informatie en toegangskaarten
Meer informatie over alle concerten en de kaartverkoop is te vinden op www.taqatheaterdevest.nl. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via de kassa, telefonisch bereikbaar via 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).