LANGEDIJK - Nog 2 dagen en dan is het eindelijk zover: Indian Summer 2017! Hieronder vind je de laatste 10 belangrijke dingen voor je vertrekt. Stuur deze mail vooral door naar al je vrienden die ook gaan!

1. Tijden

Het festivalterrein gaat vrijdag 30 juni om 16:00 uur open en op zaterdag 1 juli om 12:00 uur. Op beide dagen stoppen we om 00:00 uur. De camping opent vrijdag om 12:00 uur en sluit zondagochtend om 12:00 uur.

Wil je weten wanneer Kensington, Chef’Special, Broederliefde, Ronnie Flex & Deuxperience Band, Quintino, Jay Hardway, Jett Rebel, Racoon en al die andere artiesten op het podium staan? Hier vind je de timetable!

2. Camping

Ben je van plan om op onze gezellige festivalcamping te overnachten? Goed idee! De camping ligt direct naast het festivalterrein, er is ruim voldoende kampeergelegenheid en je vindt er goede sanitaire voorzieningen én catering. De camper/caravan plekken en KarTenten zijn helemaal uitverkocht. De 10 laatste Festipi's (inclusief dikke slaapmatten, warme slaapzakken en zachte kussens met kussenslopen op een vloer van koeienhuid) zijn nu in de verkoop. Boek nu een Festipi en wie weet krijg je 'm gratis! We storten namelijk de huur van één van de laatste 10 boekers terug. Let's go!

3. Munten

Op Indian Summer 2017 betaal je met muntjes. Deze muntjes kun je met zowel pin als cash op het festivalterrein aanschaffen. Op de camping betaal je met muntjes of pin. Let op: op de camping kun je geen muntjes kopen. Muntjes zijn op beide dagen tot 23:00 uur om te wisselen voor geld op het festivalterrein.

4. Lockers en telefoonopladers

Lockers vind je op het festivalterrein, direct na binnenkomst aan je rechterhand. Telefoonopladers zijn te koop bij de infobalie op het festivalterrein. Let op: de telefoonladers zijn alleen in te leveren bij de infobalie op het festivalterrein.

5. Pendelbussen

Vanaf station Alkmaar rijden er pendelbussen naar het festivalterrein. Een rit duurt ongeveer 30 minuten. Op vrijdag en zaterdag rijden tussen 12:00 uur en 01:30 uur de bussen af en aan. Zondag rijden er pendelbussen tussen 09:00 en 12:30 uur voor de campingbezoekers. Een retourtje kost €7,50, dit bedrag betaal je cash bij de buschauffeur.

6. Geestmerambacht Burger

Dit jaar introduceren we de Geestmerambacht Burger op Indian Summer! Het vlees van deze heerlijke burger is afkomstig van de runderen die grazen in recreatiegebied Geestmerambacht in Langedijk en na een lang leven worden geslacht om een gezonde balans in de kuddes te garanderen. De Geestmerambacht Burger is een unieke samenwerking met recreatiegebied Geestmerambacht en het grazingsbedrijf Natuurlijk Beheer / Biologisch Natuurvlees. Kom langs bij Hotmamahot om deze exclusieve burger te proeven. En wees snel, want op=op! Dat wordt smullen!

7. Rudi's Après-Ski Bar

Nieuw dit jaar is Rudi's Apres-Ski Bar waar onze großer freund Rudi samen met party-dj Size Does Matter een stukje winterse gezelligheid naar Langedijk brengt. Van schnapps tot schlagers, Rudi heeft het allemaal. Hier zie je vast een voorproefje.

8. Bekerstreet

Net als de afgelopen jaren is Bekerstreet weer aanwezig op Indian Summer! Lever 30 lege bekers in bij één van de Bekerstreet inleverpunten en ontvang één consumptiemuntje voor een nieuw drankje. De ingenomen bekers worden na afloop volledig gecomposteerd.

9. Food programma

Niet alleen komen de beste artiesten naar Indian Summer, ook onze food line-up is weer finger licking tasty! Overdag begin je met tosti’s, kaasburgers of een kaasplankje van La Pura Vida on Tour, vergezeld van een lekkere smoothie of juice van Acai. Heb je liever iets zoets, dan kun je naar Pancakes on Tour voor… *surprise*, pannenkoeken! Dit alles drink je weg bij een kopje koffie van Cascara Events of in het nieuwscafé van Noordhollands Dagblad, waar je direct een krantje kunt lezen. Zin in een vette hap? Friethoes heeft dé lekkerste versgebakken frietjes, die je mooi kunt opeten met een (Geestmerambacht) burger van HotMamaHot of een snack van Kok au Van. Als je meer zin hebt in eten met een Aziatisch tintje kun je terecht bij Saté-man en Chop Chop Wok. Een ijskoud Heineken-biertje spoelt die heerlijke spicyness weer weg! Bij Wood Pizza & Grill stil je je trek met pizza, pulled pork of spare ribs. Vega? No stress! Dan kun je bij De Eetfabriek terecht voor couscous, falafel of kaasfondue. Op de camping serveert Houben Worstenbrood net als vorig jaar het beste anti-kater ontbijt. Smakelijk!

10. Playlist

Alvast in de stemming komen voor Indian Summer, artiesten ontdekken die je nog niet kent of songs uit je hoofd leren voor het komend weekend? Luister dan hier naar onze Spotify playlist!