ALKMAAR - Dat geluk en liefde hand in hand gaan, laat de cursus mindful mediteren en de kracht van liefde zien, die op vrijdag 12 mei 2017 onder leiding van Karin en Robert Gilhuijs op de basisschool De Zes Wielen, Saturnusstraat 50 in Alkmaar van start gaat.

Een inspirerende cursus die laat zien hoe liefde de basis is van ons bestaan en hoe meditatie ons daarin kan ondersteunen. Maar ook dat liefde, allereerst naar onszelf en vervolgens naar ons medemens, zorgt voor geluk in ons leven. Vanuit liefde ontstaat liefde. Liefde als grootste genezende energie. Thema's die aan bod komen zijn, hoe ontwikkel je liefde vanuit het hart naar jezelf en naar je medemens, ontwikkeling van de kundalini-energie, geestelijke verdieping vanuit het rode licht symbool tussen partners en de creatie van geluk. In deze cursus gaan we met speciale meditatieoefeningen de deelnemers leren dichter bij zichzelf te komen en bewuster te worden van de synchroniciteit die ons aanwijzingen geeft op ons eigen pad, om van daaruit tot creatie van de liefde te komen. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig.

Cursusdata vrijdag 12, 19, 26 mei en 2, 9 juni 2017 van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Karin Gilhuijs-Sneekes is docent en bloesemtherapeute en duidt vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is auteur en docent, geeft lezingen en engelen-readings. Daarnaast geven zij samen spirituele life coaching en begeleiden zij nieuwetijds-kinderen in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording.

Voor verdere informatie en/of opgave deelname kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149.