ALKMAAR - Ben jij een creatieve geest en gek op TEDx? Voor mensen zoals jij organiseert het team van TEDxAlkmaar de CREATE-IT.

Maar wat is CREATE-IT eigenlijk?
CREATE-IT is een gestructureerde brainstorm om enthousiaste TEDx-liefhebbers effectief en creatief te laten denken en samenwerken. Met als doel: het beste idee voor Alkmaar. Na de brainstorm besluit de groep welk idee terugkomt op TEDxAlkmaar op 21 januari 2019. Deelnemers aan CREATE-IT worden benoemd tot ambassadeurs van TEDxAlkmaar. Het thema van TEDx Alkmaar is Design (y)our future. Aan de hand van persoonlijke verhalen, nieuwe ontwikkelingen en ideeën willen we elkaar inspireren en motiveren tot het vormgeven van onze toekomst. Zowel voor onze stad als voor de wereld.

Op onze weg naar 21 januari 2019 organiseert TEDx daarom geweldige mogelijkheden om interessante mensen te ontmoeten en te brainstormen over hoe de ideeën kunnen worden toegepast op Alkmaar. Deze brainstormsessie is 21 juni a.s. Interesse om aan te sluiten en mee te denken? Check de CREATE-IT pagina.