DE RIJP - Zaterdag 8 oktober komen meester-pianist Cor Bakker en gepassioneerd zanger Sjors van der Panne naar de Grote Kerk in De Rijp voor een optreden. Sinds zijn deelname aan The Voice of Holland is Sjors van der Panne een begrip geworden op de Nederlandse podia (inclusief Concertgebouw). Wie eenmaal een concert van hem gezien heeft, weet dat de zanger meent wat hij zingt, of het nou in het Frans is of in zijn meest gezongen taal: het Nederlands. Juist deze passie van Sjors en het meevoelende pianospel van Cor Bakker maakt dit concert een prachtige muzikale ontmoeting.

Het concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 22 januari 2022 en is op verzoek van organisator Cartouche samengesteld. Helaas gooide corona toen roet in het eten en moest het concert uitgesteld worden naar komende 8 oktober. Tijdens de voorbereidingen van het oorspronkelijk concert werden Cor Bakker en Sjors van der Panne zo enthousiast over hun samenwerking dat ze het concert óók aan andere theaters hebben verkocht. Inmiddels zijn een aantal uitgevoerd en heel goed ontvangen.

Nu gaat het dus eindelijk in De Rijp plaatsvinden. De voorstelling begint om 20:30 uur. Kaarten kosten € 17,50. In de voorverkoop zijn deze verkrijgbaar via de website cartouche-graftderijp.nl (betaling via iDeal) en bij DA-drogist Rijkes.