ALKMAAR - Conny Janssen Danst gaat vanaf 6 december 2019 op theatertournee met de nieuwe avondvullende productie ‘KIEM’, een dansvoorstelling over veerkracht, levensdrift en de drang om uit te breken. De livemuziek in de voorstelling is gecomponeerd en wordt gespeeld door Budy Mokoginta en Mark Schilders. ‘KIEM’ is dinsdag 14 januari te zien in TAQA Theater De Vest in Alkmaar.

Drang om uit te breken
Na ‘BROOS’ is ‘KIEM’ opnieuw een persoonlijk werk voor choreograaf Conny Janssen. Voor BROOS liet zij zich inspireren door ouderdom, jeugd en de kwetsbaarheid van het leven tijdens alle levensfases. De voorstelling ‘KIEM’ gaat over het gevecht dat geleverd moet worden om te kunnen ontsnappen aan dat wat je tegenhoudt, over de drang om uit te breken. Het verlangen het lichaam vol te zuigen met verse lucht om met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden te kunnen omarmen.

Livemuziek
Naast een internationaal en avontuurlijk dansersensemble, stelt Conny Janssen voor ‘KIEM’ een verrassend muzikaal duo samen. Budy Mokoginta is gitarist en multi-instrumentalist en produceert elektronische soundscapes. Mark Schilders heeft een achtergrond als percussionist en bespeelt daarnaast een variëteit aan elektronische instrumenten. Beiden zijn met een nieuw gecomponeerde soundtrack live te horen in KIEM.

Meer informatie en toegangskaarten
‘KIEM’ van Conny Janssen Danst is op dinsdag 14 januari om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 23,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).