ALKMAAR - Het wordt weer een druk weekend voor de regionale topband Cold Turkey. Zaterdagavond staat de band in Friesland (Scharsterbrug) op het Bregepopfestival, maar in de middaguren doen zij al een optreden tijdens de Record Store Day bij Pop-Eye/Velvet Music in Alkmaar.

De winkelvloeren van meer dan 100 onafhankelijke platenzaken in Nederland veranderen op Record Store Day in verschillende podia door het land verspreidt, met meer dan 250 optredens. Vele artiesten touren door het land om er zo veel mogelijk aan te doen; of de artiest nu al een volledig uitverkochte clubtour in het vooruitzicht heeft of debuteert op Record Store Day, er wordt met liefde gespeeld en geluisterd.

Pop-Eye/Velvet Music in de Boterstraat is al tientallen jaren een begrip in Alkmaar en omstreken en doet uiteraard weer mee aan Record Store Day. De zaak heeft het gehele weekend een gevarieerd programma met vele artiesten. Op zaterdag 13 april komen Mitch Rivers, Amber Kamminga, Starfish, Rachel, Tea-Rex, Marvin Dee Band en Van Dik Hout een optreden verzorgen, en dus ook Cold Turkey die om 12.00 uur zullen gaan knallen.

Of zoals aangekondigd op de Facebookpagina van Pop-Eye/Velvet Music:

Om 12.00 komen lokale helden Cold Turkey op bezoek!Als Cold Turkey je nog niet had overtuigd met de ijzersterke vocals van Suzan, doen ze dat wel met scheurende gitaarriffs, de buitenwereldse sfeergeluiden, de beukende bassbonje of de dikke drumpartijen. Met hun eerste plaat onlangs gereleased en beschikbaar op Spotify, iTunes, LP en CD staan ze klaar voor jullie, het publiek, om je omver te blazen. Luister je in, ga er in mee en ervaar de nummers van het album 'Cold Turkey' zowel als nóg nieuwere tracks die als preview van de volgende plaat worden gespeeld.


Kijk hier voor info en het programma van de Record Store Day bij Pop-Eye/Velvet Music