ALKMAAR - Club Pussycat is een hagelnieuw concept waarbij jij de kans krijgt om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen staan te spelen. Deze editie slaan Storksky en Mantra de handen dit voorjaar ineen om Nederland een goed lesje rock 'n roll te geven. Versterkers op standje 11 en gaan met die banana. Een unieke serie concerten die je niet mag missen.

Wat gebeurt er als een onhoudbare kracht botst met een onbeweeglijk object?We gaan het zien, want de rockbands Storksky en Mantra bundelen dit voorjaar hun krachten op het podium en gaan de titanenstrijd aan in de rock-spelonken van Nederland.Stijlen gaan clashen, bier gaat vloeien en liefdesbabies zullen worden verwekt in een maalstroom van gitaargeweld.

HET IS AAN!

== Storksky ==
Storksky is een rock-duo met voornamelijk stoner, blues en mathrock-invloeden. Met lage catchy gitaarlijnen, lompe drums en falsetto vocalen vormt Storksky een zeer volwassen sound die moeiteloos de competitie aankan met internationale acts als QOTSA, MUSE, Death From Above 1979 en Royal Blood.De debuut-EP (2016) kreeg lyrische reviews en zorgde voor shows op festivals als Pinkpop, Zwarte Cross, Valkhof Festival en Festyland, maar ook supports van o.a. Band of Skulls en Lonely The Brave.

== Mantra ==
Dat Haarlem een broedplaats van talent is, is geen geheim. En ook nu weer laat Haarlem ons niet in de steek met de vierkoppige psy-grunge formatie Mantra. Dikke baslijnen en een nietsontziende groove op de drums leggen de basis voor de twee gitaristen om met slim opgebouwde riffs en melodische licks een heerlijke spanning op te bouwen. Schijnbaar moeiteloos speelt het viertal met dynamiek en durft zowel de stilte op te zoeken als voluit in standje rock te gaan met totale publiekschaos als gevolg. De debuut EP ’Merdeka’ kwam afgelopen zomer uit en in 2018 kunnen we een album verwachten dat wordt gereleased bij Suburban Records!

== Morado ==
Morado is een vijfkoppige, psychedelische pop band. Ze zijn geïnspireerd door jaren 60/70 psychedelica en jaren 80 sci-fi. Hun nummers klinken als een kleurrijk, buitenaards oerwoud.

Kijk hier voor kaartverkoop en info