DE RIJP - Op zaterdag 5 september komt de Belgische (maar in Frankrijk wonende) zangeres Micheline Van Hautem voor een intiem optreden naar de Grote Kerk in De Rijp. Samen met de Nederlandse gitarist Erwin van Ligten verzorgt ze een ode aan Ramses Shaffy met de voorstelling “Zing, vecht, huil, bid...”. De Shaffy Cantate, De Trein Naar Het Noorden, Het Is Stil In Amsterdam, Sammy, Laat Me – ze komen tijdens de voorstelling allemaal voorbij.

Al elf jaar lang vormen Micheline en Erwin een succesvol muzikaal duo. Samen reisden ze het afgelopen decennium de wereld rond en werden buiten Nederland en België met open armen ontvangen op tal van podia in Frankrijk, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland. The London Times vond haar “simply fabulous’. Deze “kei-goeie” zangeres heeft na jaren weer eens een Nederlandstalig theaterprogramma. Dankzij Corona kunt u haar met een klein groepje bewonderen. Cartouche verkoopt namelijk een beperkt aantal kaarten. Van Hautem verzorgt deze avond twee voorstellingen: één om 19.30 uur en één om 21.15 uur.

Corona maatregelen “Cartouche”
Per voorstelling zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar - 1,5 m afstand.Voor elke voorstellingen worden de stoelen schoongemaakt.Als u een kaartje koopt bij een verkooppunt, laat u uw naam en telefoonnummer op een (meegenomen) briefje achter.Als u twijfelt over uw gezondheid, meldt u dat en krijgt u een voucher voor een volgende voorstelling.

Kaarten (€16,-) zijn alleen in de voorverkoop te koop. Ze zijn te koop bij DA-drogist Rijkes (winkelcentrum Het Boegbeeld), Pakketje De Rijp (Zuideinde 27) in De Rijp en via www.cartouche-graftderijp.nl (i-DEAL mogelijk).