DE RIJP - Zelden was de naam van een programma zó toepasselijk en letterlijk te nemen: zaterdag 23 april komen Carel Kraayenhof en Leoni Jansen met hun programma "Melancholie uit de polder" naar De Rijp. De Beemster polderbewoners hoeven vanuit hun woning alleen de Beemsterringvaart over te steken, daarmee de polder verlaten om met hun nieuwe theaterprogramma een bijzondere avond te verzorgen. Een relaxed theaterprogramma dat eigenlijk tijdens hun onderlinge bezoekjes is ontstaan. Hoe mooi is het om deze "bijna-thuiswedstrijd" van deze Beemster muzikanten bij te wonen?

Gezamenlijk hebben Carel Kraayenhof en Leoni Jansen het programma “Melancholie uit de Polder” laten ontstaan: Hij op de bandoneon, zij met haar gitaar, een bodhran en haar stem. Samen hebben ze avondenlang gepraat, gemusiceerd en muziek uitgewisseld. Zo hebben ze in de loop der jaren een gemeenschappelijk repertoire opgebouwd dat varieert van hun gezamenlijke liefde voor de Ierse en Schotse muziek tot nummers van Randy Newman en Sting, en uiteraard Latijns-Amerikaanse muziek….

Het concert begint op zaterdag 23 april om 20.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via cartouche-graft-de rijp.nl en bij DA-Drogist Rijkes.