ALKMAAR - Een chique avond uit in Alkmaar. Op 1 oktober stapt Alkmaar terug in de tijd met Burlesque Night bij Hotel the Fallon. Georganiseerd door Cerise Noire, eigenaresse van Bureau Burlesque: dansstudio, boudoir fotografe en bekend van internationale podia. Cerise vindt het dan ook hoog tijd worden voor een entertainment avond in Alkmaar. The Fallon is gevestigd in het Hertenkamp, deze ambiance sluit perfect aan bij Burlesque. Zaterdag 1 oktober van 20.30- 00.00 uur met afterparty.


‘Burlesque is de kunst van het verleiden, de nadruk ligt op de tease i.p.v de striptease. Burlesque is voor iedereen. Het blijft classy en sophisticated met een stoute knipoog.’ Burlesque komt van Burla wat grap, humor en zelfspot betekend.
Alles wat we doen is met een goeie dosis humor.
Trek die glitterjurk uit de kast en haal dat driedelig pak uit de verpakking en dress to impress.’- aldus Cerise

Er zijn optredens van de beste Nederlandse burlesque performers zoals: Cerise Noire, Natsumi Scarlett, Fae Fortune, Diamond Dame Cobra, Ruby Celeste, Wini Di, Zina Zahira. MC Heidi von Height, DJ Scurio en meer!
De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en de kaarten gaan hard. Je hebt verschillende ticket opties:
Show ticket, Diner & Show en Diner, Show & Overnachting.

Hotel The Fallon zit gevestigd in wat vroeger een gevangenis was en daarom is het thema Jailhouse Burlesque.
Laat je onderdompelen in de extravagante wereld van Burlesque en ga voor een niet standaard avondje uit! Perfect voor samen met een vriendin, met je echtgenoot of vriendinnen uitje. Je wilt hierna niets anders meer.

Link naar de tickets: eventix.shop/c46un5jq
Voor meer informatie en tickets, ga naar www.bureauburlesque.com of mail naar info@bureauburlesque.com