ALKMAAR - Poppodium Victorie te Alkmaar heeft hedenmorgen weer een aantal nieuwe namen kunnen bevestigen. Behalve Blaudzun en Raymond van 't Groenewoud zal de Britse band Will and the People op 13 juli op het dakterras komen spelen.

RAYMOND VAN 'T GROENEWOUD

Hij wordt alom geprezen als een van de grootste en meest veelzijdige Belgische muzikanten aller tijden. Raymond van het Groenewoud is zanger en liedjesschrijver, bekend van nummers als 'Meisjes', 'Vlaanderen Boven’, 'Je Veux De L'Amour' en 'Chachacha'. Soms opgewekt, dan weer droevig of filosofisch. Een grootheid!

BLAUDZUN

Met het nieuwe album _UP_ keert Nederlands eigen indieheld Johannes Sigmond, beter bekend als Blaudzun, terug naar de podia. Op 6 december staat hij bij ons in Victorie!
"Blaudzun voert je mee in emotionele expressie" - NRC
"Hij gaat grote emoties niet uit de weg en is gespecialiseerd in een lekker soort zwaarmoedigheid. Het is muziek die uitnodigt tot nadenken over het leven." - 3voor12

WILL AND THE PEOPLE

Deze Britse jongens laten het klimaat van hun thuisland geen invloed uitoefenen op de vrolijke muziek. De jongens scoorden een dikke hit met ‘Lion in The Morning Sun’ die de mix van pop, reggae en indie van Will And The People perfect samenbrengt. Er is eigenlijk geen feestje als een Will And The People feestke en om het geheel nog net even perfecter te maken vindt dit concert op ons dakterras plaats. Wajoo!

Kijk voor het volledige programma en ticketverkoop op podiumvictorie.nl