ALKMAAR - De belangstelling voor ‘Zandweg 17, Wormer’ van Eva Hoeke & Marcel van Roosmalen en ‘Wat als’ van Claudia de Breij in TAQA Theater De Vest is zo groot, dat is besloten om in april 2024 extra voorstellingen bij te boeken. Wees er snel bij, de kaartverkoop is nu gestart!

Een nieuwe woning

In 2017 verhuisden journalist Marcel van Roosmalen en zijn partner, schrijfster Eva Hoeke, van Amsterdam naar Wormer. In ‘Zandweg 17, Wormer’ vertellen ze honderduit over misverstanden, buren, barbecueën en het altijd wind tegen hebben op hun nieuwe woonstek. De voorstelling op 1 februari 2024 is zo goed als uitverkocht; op donderdag 4 april is de voorstelling bijgeboekt.

Gloednieuwe voorstelling

Na haar bejubelde Oudejaarsconference nam Claudia de Breij even adempauze. Nu komt ze terug met haar gloednieuwe voorstelling ‘Wat als’. In 2024 staat ze al drie keer in een uitverkochte zaal in TAQA Theater De Vest; wegens grote belangstelling is nu een vierde datum bijgeboekt: woensdag 10 april.

Meer informatie

Vanaf nu kan online en via de kassa gereserveerd worden voor bovengenoemde bijgeboekte voorstellingen. De extra voorstelling ‘Zandweg 17’ van Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen is te zien op donderdag 4 april om 20.15 uur. Voor de voorstellingen van Claudia de Breij op 11 t/m 13 april 2024 zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De extra voorstelling is op 10 april om 20.15 uur geprogrammeerd. Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor meer informatie en toegangskaarten.