HEILOO - De Wognumse Bigband BiG GiG speelt op 6 april in theater De Beun in Heiloo de ‘BiG-Movie-GiG’.
In deze voorstelling hoort u livemuziek uit filmklassiekers en tv series, en kijkt u naar de bijbehorende beelden.


Onder leiding van Martijn Bos maakt de bigband een verrassende combinatie van muziek en beeld. In de muziekvoorstelling ‘BiG-Movie-GiG’ komen muziek en beelden voorbij uit filmklassiekers en van tv-programma’s. Een feest van herkenning met onder andere: Mission Impossible, James Bond, The Good, the Bad and the Ugly, Jungle Book ,The Onedin Line en Mash.

Klankkleur
De 17-koppige Bigband heeft de bekende bezetting met saxofoons, trombones, trompetten en een ritmesectie. Voor dit programma wordt de klankleur uitgebreid met onder andere: bugel, fluit, banjo, mandoline en mondharmonica. Twee jonge vocale talenten; Clara Bakker en Bas Koppes, vullen de band aan in een aantal arrangementen.
De verbinding in de show met toelichting op beeld en muziek wordt verzorgd door presentator Sander Huisman.

Variatie en herkenning
BiG GiG speelde deze muziekvoorstelling in 2017 in diverse theaters. Bijzonder aan de BiG-Movie-GiG is dat beeld en het geluid in de productie synchroon loopt. Dit vraag een grote concentratie van de band en resulteert in een intense beleving door band én publiek. Juist de combinatie met de filmbeelden geeft de muziek nog meer zeggingskracht. Het publiek reageerde enthousiast op de gespeelde voorstelling. “Een mooie combi; livemuziek met beeld. “Geweldige filmpjes met leden van BiG GiG.” “Wat een variatie op één avond.” “De voorstelling was veel te snel voorbij.”

Kaarten
Bestel uw kaarten (á € 15,00) voor deze unieke voorstelling ‘BiG Movie GiG ‘op 6 april; 20.15 uur in theater De Beun in Heiloo. Ga naar de bestellink op www.debeun.nl of koop ze aan de kassa. Voor meer informatie: www.biggig.nl