ALKMAAR - Van 27 t/m 29 januari wordt in heel Nederland het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Ook TAQA Theater De Vest doet mee met een heel weekend vol mooie voorstellingen, die je voor slechts € 10 kunt bezoeken! Wat dacht je van de allergrootste hits uit de Top 2000, een bijzondere muziektheatervoorstelling over Frank Sinatra, het betoverende 'Assepoester De Musical' voor de hele familie, cabaret van Thijs van de Meeberg en de theatervoorstelling 'Ongelikt' van De Sekszusjes. De kaartverkoop gaat hard, wees er snel bij voor de beste plaatsen!

Alle voorstellingen tijdens het Nationale Theaterweekend:

Vrijdag 27 januari, 20.15 uur:
Jim Bakkum & Sergio Vyent & Dutch Concert Big Band = Sinatra - Under His Skin (muziektheater)


Een bijzondere muziektheaterproductie van Jim Bakkum en Sergio Vyent met niet alleen zijn allergrootste hits maar ook talloze verhalen en mythes over de schandalen rondom de legendarische zanger.

Vrijdag 27 januari, 20.30 uur
De Sekszusjes – Ongelikt (theater)


Krista en Marcelle Arriëns werden in 2019 in één klap beroemd door hun YouTube-kanaal, waar ze op goudeerlijke wijze hun onzekerheden en ervaringen delen op seksgebied. In hun debuut 'Ongelikt' laten de zussen in liedjes, animaties en sketches zien dat seks het leukste is dat er bestaat. Of toch niet altijd...? Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

Zaterdag 28 januari, 20.15 uur
Top 2000 live – Alive and Kicking (theaterconcert)


Top 2000 Live gaat op 28 januari voor een extra feestelijke aflevering. De muzikanten bakken met dezelfde ingrediënten als bij de vorige edities een nog lekkerder muzikale taart. Met als smaakmakers de grote hits uit het rock-, pop-, soul- en nederbeatrepertoire die je natuurlijk allemaal kent uit de Top 2000.

Zaterdag 28 januari 20.30 uur
Thijs van de Meeberg – Meer dan mogelijk (cabaret)


Als iemand klaar was voor een leven na corona, was het Thijs wel. In Meer dan mogelijk zoekt Thijs van de Meeberg, te midden van een levend, komisch en troostrijk decor, naar een manier om van waarde te zijn. Dat lukt hem niet alleen. Hij heeft jouw advies hard nodig. Want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.

Zondag 29 januari 13.30 uur
Van Hoorne Entertainment - Assepoester De Musical (4+) (familie)


In deze groots opgezette familiemusical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. Uiteraard zal ook in deze sprookjesvoorstelling een flinke doses humor niet ontbreken. Een prachtige voorstelling voor de hele familie vol betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums.

Meer informatie

Toegangskaarten voor de voorstellingen tijdens het Nationaal Theaterweekend kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl. Hier is ook alle informatie over de voorstellingen te vinden.