ALKMAAR – Beyoncé is back! En de grootste artiest op aarde verdient natuurlijk haar eigen feestdag. Voor het vierde achtereenvolgende jaar vindt op 3 mei ‘International Beyoncé Day’ plaats, dit jaar voor het eerst in Alkmaar in Podium Victorie.

Op 17 april verscheen de langverwachte documentaire ‘Homecoming’ op Netflix en tegelijkertijd verraste de 37-jarige zangeres haar fans met een nieuw, gelijknamig album, met maar liefst 40 live-nummers.

Op ‘International Beyoncé Day’ staat Podium Victorie de hele avond in het teken van Queen Bey. De avond start van 23:00 - 01:00 met Beyoncé Karaoke en vervolgens worden haar mooiste songs en te gekke remixes afgewisseld met indrukwekkende live-acts. Dit is dè kans om je Beyoncé moves uit de kast te halen en je even helemaal onder te dompelen in de wereld van deze megaster.

‘International Beyoncé Day’ is toegankelijk vanaf 18 jaar. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.podiumvictorie.nl of verkrijgbaar aan de deur.

Tickets zijn inclusief fee, exclusief €0,40 transactiekosten Early-Bey's: UITVERKOCHT Regular Beyoncé Tickets: €13 Bey-Hive Tickets: €11, per vijf tickets BIJNA UITVERKOCHT Deur = €15

Online ticket-link: http://bit.ly/2Vfo7f6 Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1043347525856846/