ALKMAAR - Wat doet het met je relatie als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt? De rauwe, indrukwekkende bestseller die A.F.Th. van der Heijden schreef over het overlijden van zijn 21-jarige zoon Tonio, is nu vertaald naar het theater. De voorstelling, met Porgy Franssen en Jacqueline Blom in de hoofdrol, is op woensdag 4 maart in TAQA Theater De Vest te zien.

Indrukwekkende vertolking
‘Tonio’ draait om de zoektocht van de ouders naar hoe ze samen verder moeten. Hoe kunnen ze elkaar blijven vinden en steunen als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen? Waar de moeder uit alle macht probeert om niet weg te glijden in verdriet, bijt de vader zich vast in het verzamelen en vastleggen van feiten. Drijft het verlies de ouders uit elkaar, of zijn ze in staat elkaar te troosten? Ignace Cornelissen maakte een bewerking voor toneel, die even indrukwekkend en rauw is als het boek.

Meer informatie en toegangskaarten
‘Tonio’ met Porgy Franssen en Jacqueline Blom is op woensdag 4 maart in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 32,50 en kunnen worden gereserveerd via de kassa (tel 072- 548 99 99, dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur) of via www.taqatheaterdevest.nl