KOEDIJK - Muziekvereniging Aurora, groot orkest en brugorkest BOA o.l.v. Simon Boerke organiseert zaterdagavond 6 april om 20:00 uur het concert "Harmonie ontmoet Bigband" i.s.m. de Jacky Roofer's Bigband uit Heerhugowaard o.l.v. Bert Baars. De orkesten brengen op hun eigen muzikale wijze de klanken van harmonie en bigband ten gehore en ook zullen de orkesten samensmelten tot één geheel. Bij Aurora doen er tijdens dit concert koperblazers op projectbasis mee om het orkest meer diepte en kleur te geven met o.a. de nummers The Witch ad the Saint, Utopia en Rey’s Theme.

Dit concert wordt gehouden in Ontmoetingscentrum De Rietschoot, Saskerstraat 22, 1831 CR Koedijk, zaal open om 19:30 uur (De Rietschoot is prima bereikbaar met de buslijnen 2, 3 en 4. Tevens is er een ruime parkeergelegenheid aanwezig aan de achterkant van het gebouw).

U bent allen van harte welkom op dit concert. Ook nodigen wij geoefende muzikanten of mensen, jong en oud, die nog een instrument willen leren bespelen uit om langs te komen en van onze muziek en sfeer te proeven met als doel een volgend concert samen met ons mee te spelen.

Ook zijn nieuwe leden altijd van harte welkom op onze repetitie op vrijdagavond in De Rietschoot; BOA van 18:45 uur tot 19:45 uur en Groot orkest van 20:00 uur tot 22:15 uur.
Voor donateurs van Aurora is er vrije toegang. De toegangsprijs aan de zaal is € 10,- p.p., kinderen tot 12 jaar € 5,-. U kunt natuurlijk ook donateur worden voor € 10,-, waarbij er voor 2 personen vrije toegang is. Voor meer informatie ga naar onze website www.aurora-koedijk.nl of facebook.