ALKMAAR - Augustus: Oklahoma is een grappig, herkenbaar en aangrijpend toneelstuk over hoe moeilijk het is om familie te hebben en om familie te zijn. De voorstelling, met een topcast van maar liefst twaalf acteurs, waaronder Ariane Schluter, Porgy Franssen en Anneke Blok, is op vrijdag 5 en zaterdag 6 april in TAQA Theater De Vest te zien.

Drie gebroken generaties
Augustus: Oklahoma vertelt het tragikomische verhaal van de familie Weston, die verscheurd wordt door diepe geheimen en onvervulde verlangens. De drie gebroken generaties gaan meedogenloos en nietsontziend de confrontatie met elkaar aan waarbij de waarheid onvermijdelijk boven tafel komt. De onvergetelijke personages, vlijmscherpe humor en livemuziek maken dit toneelstuk van het hoogste niveau boeiend tot de laatste seconde. De regie is in handen van Michel Sluysmans.

Meer informatie
Augustus: Oklahoma van Toneelgroep Maastricht & Theateralliantie is op vrijdag 5 april en zaterdag 6 april in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 39,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99.