ALKMAAR - Na een lange reis met de circusfamilie ASHTONIA, trokken Ashton Brothers Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde zich een jaar terug om weer nieuwe ideeën te creëren. Weer even terug naar de basis. Maar lang konden ze niet wegblijven. De wereld heeft hulp nodig. De hulp van de theatrale kwakzwalvers komt in de vorm van een corona-proof theaterconcept: 'A Medicine Show'. De voorstelling (inclusief eten) is van 1 t/m 4 oktober in TAQA Theater De Vest te zien.

Voor een complete middag of avond uit
Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch. 'A Medicine Show' is losjes gebaseerd op de successhow 'Charlatans, a medicine show', waarmee de groep 12 jaar geleden louter vijfsterrenrecensies ontving in binnen- en buitenland. Voorafgaand aan de voorstellingen wordt in de foyers van het theater een pastabuffet geserveerd.

Meer informatie en toegangskaarten
'A Medicine Show' van The Ashton Brothers is maar liefst acht keer in TAQA Theater De Vest te zien, van 1 t/m 4 oktober (2 shows op 1 dag). Toegangskaarten kosten € 49,50 (incl. eten en een drankje) en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99 (van dinsdag t/m vrijdag tussen 12.00 – 17.00 uur).