ALKMAAR - Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, had een paar jaar niet op het toneel gestaan maar voelde dat hij weer het theater in moest. Nu is hij terug, met ‘The Great Wonder’, een soloprogramma vol muziek, acrobatiek, variété, kleinkunst en magie, de combinatie waarvoor Gunneweg heeft bewezen een speciaal talent te hebben. Op zaterdag 8 februari is ‘The Great Wonder’ te zien in TAQA Theater De Vest in Alkmaar.

Gelanceerde kippen en bizarre illusies
‘The Great Wonder’ is een 4 dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar na 2 jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken! Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven.

Meer informatie en toegangskaarten
‘The Great Wonder’ van Pepijn Gunneweg is tot en met 2 mei te zien in de Nederlandse theaters. Op zaterdag 8 februari staat Pepijn om 20.15 uur in de Grote Zaal van TAQA Theater De Vest. Toegangskaarten kosten € 29,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).