ALKMAAR - Stichting Artiance bestaat dit jaar 30 jaar en zal ter gelegenheid hiervan op 25 november een bijzondere tijdcapsule plaatsen. Deze tijdcapsule zal pas over 10 jaar geopend worden.

In de tijdcapsule, in de vorm van een robot, zullen allerlei documenten, tekeningen, knutselwerken en toekomstwensen worden opgeslagen.
Iedereen die aan Artiance verbonden is mag bijdragen aan de inhoud van de tijdcapsule.

Geef ons als (oud-) cursist, medewerker, docent, samenwerkingspartner of vrijwilliger een blik op jouw toekomst!

Beschrijf of verbeeld jouw creatieve toekomst in een brief, tekening, schilderij, foto, gedicht, muziekstuk, instructie voor een dansvoorstelling, musical, theaterscript, eenakter of sketch en deponeer dit in de speciale brievenbus! De brievenbus staat nog 2 weken in de Foyer van Artiance.

Op zaterdag 25 november tussen 12.00-13.00 uur zal de tijdcapsule voor de komende 10 jaar afgesloten worden. Studenten van de kunstschool zullen met een speciale performance de robot (tijdcapsule) een mooie plek geven in een vitrine bij de grote trap in de hal van Artiance.

Via een livestream zal contact worden gemaakt met het Film en Mediafestival in het filmhuis, zodat de mensen daar live de performance op het witte doek kunnen volgen.

Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar

www.artiance.nl