ALKMAAR - Vanaf heden is het mogelijk om in te schrijven voor een cursus muziek, beeldend, dans en/of theater in het nieuwe cursusseizoen. Voor het cursusjaar 2017/2018 is alle informatie over de cursussen te vinden op de website www.artiance.nl Meld je nog voor de zomervakantie aan zodat je zeker bent van een plek in de cursus van je keuze.

Van het vaste aanbod is ook een papieren overzicht, zodat je in één oogopslag kunt zien wanneer de cursussen plaatsvinden. Dit overzicht kun je afhalen op zaterdag 17 juni op het Canadaplein 3. Op zaterdag 17 juni vind op het Canadaplein het KUUB festival plaats, een amateurkunst festival waarbij allerlei vormen van kunst gepresenteerd worden.

Ook cursisten van Artiance laten op deze dag zien wat hun creatieve talenten en passies zijn.

Ieder mens heeft creatieve talenten. Talent om muziek te maken, te dansen, te acteren of beeldende kunst te maken. Bij Artiance, Centrum voor de Kunsten komen al deze creatieve kunstvormen samen. Iedereen; jong, oud, beginner en expert kan bij Artiance terecht voor een lange of korte cursus. Artiance biedt cursussen op het gebied van: Dans, Beeldende kunst, Musical, Theater, Muziek, Media & Design.

Artiance, Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3, Alkmaar

www.artiance.nl