Choreograaf David Middendorp kreeg internationale bekendheid toen hij in 2014 meedeed met het populaire televisieprogramma America’s Got Talent, waar hij een finaleplek behaalde. Zijn stuk Blue Journey werd op televisie en Youtube gezien door ruim 50 miljoen mensen. De nieuwe avondvullende voorstelling Flirt with Reality is opnieuw een verrassende en spannende mix van moderne dans en techniek. De voorstelling werd lovend ontvangen door pers en publiek en is t/m februari 2019 in theaters door heel Nederland te zien. In juli 2019 gaat Flirt with Reality naar Londen!


Op woensdag 28 november a.s. staat Flirt with Reality in TAQA Theater de Vest in Alkmaar. We hopen dat jullie hier nog aandacht aan kunnen besteden.

“Choreograaf David Middendorp verbluft met dansers en drones die samensmelten in een betoverende wereld.” **** Volkskrant


Flirt with Reality
De nieuwe voorstelling van Another Kind of Blue bestaat uit vijf choreografieën: drie nieuwe werken, een vernieuwde versie van het populaire Blue Journey en nieuw werk gebaseerd op het stuk Painting dat David in 2017 voor Introdans maakte. Middendorp weet als geen ander live performance en virtuele dans op een eigenzinnige manier te combineren. Middendorp is gefascineerd door technologie en vooral door het spanningsveld tussen technologie en de mens. Animaties, drones, robots, film en muziek spelen een bijzondere en gelijkwaardige rol met de dansers. Zijn unieke mix van dans en innovatieve technologie zorgt voor een inspirerende en vernieuwde dansbeleving. Hij maakt het onmogelijke mogelijk!