ALKMAAR - Op 15 april 2022 organiseert Podium Victorie de eerste editie van het Blue Heart Festival: een middag en avond waar liefhebbers van americana, country, bluegrass en southern rock kunnen genieten van hedendaagse vertolkers van deze invloedrijke genres. Tien gevestigde nationale en internationale namen nemen je mee op een muzikale reis vol songs om te koesteren. Ongepolijst, rauw en zonder opsmuk, de muzikant en het verhaal staan centraal.


Programma

Maar liefst tien acts maken hun entree in de kleine en grote zaal van Victorie, afkomstig uit de Verenigde Staten, België en natuurlijk mogen de beste vertegenwoordigers van eigen bodem niet ontbreken.

Kevn Kinney, Blackbird, Shadwick Wilde, Dawn Brothers, Austin Lucas, T-99, Jake La Botz en Admiral Freebee, Hans Hanneman, Chung Kings: deze gevestigde namen sieren de Blue Heart poster, speciaal ontworpen door kunstenaar Douwe Dijkstra, bekend van de legendarische Vera posters. In intieme setting dompelen ze je onder in authentieke songs, van ingetogen, recht uit het hart gezongen americana nummers, tot vlammende, vuige rock ’n roll op het grote podium.

Natuurlijk mag een barbecue niet ontbreken tijdens dit festival. Bezoekers kunnen van tevoren een vlees, vis of vega barbecue bijboeken om de festivalervaring compleet te maken.

Het Blue Heart Festival vindt plaats op 15 april tussen 16:00 en 01:00. De toegangsprijs is €29,50 in de voorverkoop, een maaltijd is apart bij te boeken. Alle informatie is terug te vinden via podiumvictorie.nl